Goede service en ondersteuning van Internetbureau Lean

Met onze 7/7 support desk, snelle hosting, website rapportages en het doorlopend advies haalt u het meeste resultaat uit uw website

Hoe vindt u Lean service terug in onze oplossingen?


Wij zijn van mening dat de verantwoordelijkheid van het meten en interpreteren van online oplossingen niet bij u, maar bij ons moet liggen. Zo heeft u met ons een expert als partner die u bijstaat in het maken van uw keuzes. Alle oplossingen worden door ons constant bijgestuurd en verbeterd. Wij kijken over de schouder van uw bezoekers mee en analyseren hun gebruikersgedrag. U wordt op de hoogte gehouden van de resultaten van uw eindproduct middels rapporten en handige online tools.

Internetbureau Lean focust zich op de efficiëntie van uw organisatie en het elimineren van factoren die niet direct leiden tot winst. Met een fullservice-contract nemen wij uw website of webshop in beheer zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Dat levert u meer rendement en flexibiliteit op.

snelle goede full service en support bij internetbureau Lean

Internetbureau Lean standaard service

Onze service richt zich op het onderhoud van uw website of webshop, maar ook op het bijhouden van uw online prestaties. Internetbureau Lean als uw volwaardige internetafdeling dus. Met een fullservice-contract van Internetbureau Lean Amsterdam geniet u de volgende service en onderhoudsdiensten:

 

Uw internetactiviteiten uit handen geven?

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Maak hieronder uw keuze en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website rapportage

Uitgebreide statistieken zitten standaard in uw website ingebouwd. Aan de hand van deze statistieken krijgt u overzichtelijke website rapportages.

7/7 full service support7/7 Support desk

Onze 7/7 support desk zit 7 dagen van de week voor u klaar van 10:00 tot 22:00. Alle vragen worden gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord.

Professionele snelle betaalbare betrouwbare web hosting van internetbureau Lean AmsterdamProfessionele hosting

Professionele web hosting van Internetbureau Lean is razendsnel, flexibel en biedt vele mogelijkheden.

altConstructief advies 

Wij ondersteunen u met advies over onder andere de ontwikkelingen in de technologie en internet, zodat u up to date blijft.