Verrijk uw website of webshop met waardevolle modules

Internetbureau Lean maakt uw website of webshop doelmatiger door de toevoeging van interactieve modules. Zo haalt u meer rendement uit uw inspanningen.

De technologische mogelijkheden om uw website of webshop te verrijken, zijn enorm breed. Denk aan een specifiek betalingsproces voor uw webshop, of een multi-lingual module waardoor uw websitebezoeker kan kiezen uit meerdere talen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En maakt u gebruik van open source software, zoals WordPress, Joomla! of Magento? Dan zijn er al talloze modules en plugins beschikbaar, waardoor u op de kosten bespaart!

Website modules en webshop modules op maat

Wanneer er voor uw specifieke wens geen bestaande oplossing voor handen is, ontwikkelt Internetbureau Lean daarvoor een module op maat. Bij onze custom modules bent u ervan verzekerd dat de oplossing volledig naar wens wordt ontwikkeld. Daarnaast geniet u van onze goede service.

Enkele voorbeelden van modules die Internetbureau Lean ontwikkelt voor uw website of webshop:

  • Betaalmethodes
  • Social media integratie
  • Zoekfuncties
  • Multi-language modules
  • Fotogallerijen


Meer rendement uit uw website of websop halen?

Neem contact op met Internetbureau Lean Amsterdam om de kansen en mogelijkheden van modules voor uw onderneming vrijblijvend te bespreken.