Overzicht en tijdsbesparing door systeem koppelingen

De koppelingen van I-Lean zorgen voor tijdsbesparing in uw organisatie omdat ze dubbele handelingen elimineren. Een koppeling staat systemen toe met elkaar te communiceren.

Waarschijnlijk zijn veel van uw in- en externe processen al digitaal. Maar grote kans dat deze in verschillende systemen en applicaties plaatsvinden. Soms gaat het hierbij zelfs om systemen waarin dezelfde informatie voorkomt en u nu dubbel werk oplevert. Internetbureau Lean Amsterdam ontwikkelt koppelingen tussen uw digitale systemen die de kwaliteit van uw informatie en bedrijfsvoering vergroten. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, sneller en daardoor een stuk efficiënter.

Denk bijvoorbeeld aan uw webshop die direct uw boekhoudingssoftware update bij de verkoop van een product of toevoeging van voorraden. Enkele andere voorbeelden van systemen die Internetbureau Lean koppelt aan uw website, webshop of webapplicatie:

  • Boekhoudingsoftware
  • Administratietools
  • Relatiebeheer (CRM)
  • Inkoop en logistiek
  • Vacaturesystemen

Genoeg van dubbele handelingen in uw bedrijf en klaar voor efficiëntie?

Neem contact met ons op om vrijblijvend van gedachte te wisselen door één van onderstaande opties te kiezen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.