Zelf uw website beheren met een CMS

Maak optimaal gebruik van uw website door deze te laten bouwen door Internetbureau Lean met een open source Content Management Systeem (CMS).

Een website met CMS biedt veel voordeel. U kunt te allen tijde zelf de inhoud van uw website wijzigen door in te loggen op een speciale administratiepagina. Zonder tussenpersoon, wachttijd of extra kosten! Dat is flexibel, efficiënt en doeltreffend. En dat is waar het uiteindelijk om draait. Aan de hand van de website en uw wensen selecteren we samen het meest geschikte CMS voor uw website.

 

CMS en Internetbureau Lean Amsterdam

 

 

CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kunt u de inhoud van uw website zelf veranderen door in te loggen op uw website.


Lagere ontwikkelkosten met open source

Door uw website met CMS te laten bouwen bespaart u op de ontwikkelingskosten, omdat standaardonderdelen voor uw website al eerder zijn gebouwd. Wij maken gebruik van verschillende open source-oplossingen zodat u geen licentiekosten betaalt en u geniet van de vele voordelen van open source. Veilig, flexibel, kostenbesparend en efficiënt. En waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden?

 

CMS Wordpress

WordPress is één van de meest populaire CMS-en van het moment. En dat is niet zonder reden. Van oorsprong is WordPress een blogsysteem, maar vandaag de dag is het CMS ook zeer geschikt voor reguliere websites. Er zijn vele modules en plugins voor het CMS ontwikkeld waardoor WordPress zeer kostenefficiënt is.

 

CMS Joomla!

Joomla! is een zeer gebruiksvriendelijk en populair CMS en wordt vooral ingezet voor websites die net wat meer functionaliteit vereisen.

 

Forum websites met phpBB3

phpBB3 is de open source-oplossing voor iedere ondernemer die een online community wilt opzetten. Het interactieve platform biedt de mogelijkheid om bezoekers met elkaar te laten interacteren. Als beheerder heeft u de touwtjes in handen en beheert u gemakkelijk de content en de gebruikers.

 

Ook zelf de touwtjes in handen nemen met een CMS?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Maak hieronder een keuze.

content management systeem (CMS) wordpressZelf inhoud managen: CMS WordPress

WordPress is één van de meest populaire open source CMS-en van het moment. En dat is niet zonder reden.

Joomla! 1.5 1.6 content management system inhoud systeem aanpassen veranderen gemakkelijk simpel gebruiksvriendelijkZelf inhoud managen: CMS Joomla!

Joomla! is een zeer gebruiksvriendelijk en populair CMS en wordt vooral ingezet voor websites die net wat meer functionaliteit vereisen.

phpBB3 logo internetbureau lean forumForum websites

phpBB3 is dé open source-oplossing voor iedere ondernemer die een forum community wilt opzetten en zelf de touwtjes in handen wilt houden.