Een webshop laten bouwen door Internetbureau Lean

De nieuwste e-commercetechniek, relatief lage ontwikkelingskosten en snelle laadtijden van uw webshop. Succes door efficiëntie, dat is waar Internetbureau Lean naar streeft.

Of een webshop staat of valt ligt voor een groot deel aan de techniek die erachter schuil gaat ofwel de webshop bouw. Maar het moet natuurlijk niet ingewikkelder worden dan het al is. Daarom kiest Internetbureau Lean voor de efficiëntie en het gebruikersgemak van open source webshopsystemen Magento en Virtuemart.


Een goede informatiestructuur en de nieuwste e-commerce standaarden

Internetbureau Lean voert webshop ontwikkeling uit volgens de nieuwste e-commerce standaarden, houdt de techniek simpel en zorgt daardoor voor snelle laadtijden. Maar voordat tot het webshop bouwen zelf wordt overgegaan, is een duidelijke informatiestructuur van groot belang. Welke categorieën komen er? Hoeveel producten worden er per pagina getoond? En welke informatie moet de webshop nog meer bevatten? Internetbureau Lean Amsterdam geeft u graag advies en ontwikkelt samen met u een efficiënte oplossing.


Een uitgebreide webshop bouwen met Magento

Een Magento webshop is de alles in één e-commerce oplossing waarmee ondernemers alles kunnen doen wat zij nodig hebben. Kies voor Magento als u grote verkoop volumes verwacht, vele producten heeft/verwacht en/of meerdere shops of systemen wilt koppelen aan uw webshop. Met Internetbureau Lean heeft u een ervaren Magento webshop bouwer als webshop partner.


De webshop voor starters en kleine ondernemers: Virtuemart (Joomla!)

Een Virtuemart webshop is de oplossing voor iedere startende ondernemer met een beperkt budget, kleine verkoop volumes of weinig online kennis.


Uitbreiden met webshop modules

Voor speciale webshop toepassingen kunt u bij i-lean ook web modules laten ontwikkelen. De technieken op e-commercegebied bieden ontzettend veel mogelijkheden om uw webshop succes mee te vergroten. Denk aan een verlanglijstje voor uw klanten, Het passen van kleding in 3D of de mogelijkheid om een productbeoordeling in te voeren. Of wat dacht u van een nieuwsbriefaanmelding module?


Uw webshop laten bouwen door een expert?

Neem contact op met Internetbureau Lean Amsterdam om uw online kansen en wensen vrijblijvend te bespreken.

Magento webshop webwinkel oplossing van internetbureau lean Zeer uitgebreide webshop: Magento

Deze webshop heeft zeer veel functies en mogelijkheden en is dé opensource webshop software topper van dit moment

Webshop Joomla! Virtuemart de webwinkel oplossing van internetbureau Lean Amsterdam Dé webshop voor starters: Virtuemart

Als u op zoek naar een webshop met een lage start investering dan kiest u voor de webshop Virtuemart.