Meer omzet in uw webshop met e-commerce marketing

Internetbureau Lean maakt van uw bezoeker een klant! Dat doen wij met een efficiënte marketingstrategie, zodat u meer rendement uit uw marketingbudget haalt.

Uw webshop staat, maar hoe krijgt u meer bezoekers naar uw webwinkel? Of nog belangrijker: hoe zorgt u voor meer omzet? Internetbureau Lean selecteert speciaal voor u de marketingkanalen waaruit u het hoogste rendement uit minimale inspanning haalt. Dat is de resultaatgerichte aanpak waar het bij Internetbureau Lean allemaal om draait. Een greep uit de mogelijkheden:


Zoekmachine marketing

Search Engine Advertising (SEA) of zoekmachinemarketing met Google AdWords biedt u de kans uw doelgroep direct bij specifieke producten of productgroepen terecht te laten komen. De kosten zijn relatief laag, omdat u alleen betaalt wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. Twee van de vele voordelen:

  • U boekt direct resultaat
  • U bereikt alleen mensen die echt naar uw product opzoek zijn


Affiliate marketing

Via ons netwerk aan affiliate partijen brengt u uw product onder de aandacht op websites die relevant zijn voor uw doelgroep. Internetbureau Lean Amsterdam geeft graag advies over een goede aansluiting van uw doelgroep en de effectiviteit van de advertentiemogelijkheden. Adverteren op affiliate netwerken biedt u de volgende voordelen:

  • Uiteenlopende advertentiemogelijkheden: van banner tot advertorial
  • Exposure op populaire en drukbezochte websites


E-mail marketing

Bij e-mailmarketing wordt vaak niet verder gekeken dan een nieuwsbrief, maar de mogelijkheden van e-mailmarketing zijn veel breder. Wat dacht u van bezoekers met een vol winkelwagentje er op attenderen dat deze nog op ze staat te wachten? Of op basis van klantgegevens inspelen op hun behoefte? Op die manier genereert u niet alleen meer verkopen, maar werkt u aan binding met uw klant.


Verleidingsmodule

Verkopen draait allemaal om het verleiden van uw potentiële klant. En daar zijn allerlei handige tools voor. Wat dacht u van een ‘andere klanten kochten ook’ functionaliteit? Of specifieke aanbiedingen van producten die de bezoeker heeft bekeken of in het verleden heeft gekocht nogmaals onder de aandacht brengen? Internetbureau Lean Amsterdam beschikt over verschillende tools om uw webshopbezoeker te verleiden tot aankoop.


Meer omzet met uw webshop genereren?

Bovenstaand overzicht is slechts een greep uit de mogelijkheden. De marketingexperts van Internetbureau Lean helpen u graag vrijblijvend verder. Neem contact met ons op via een van onderstaande keuzemogelijkheden.Zoekmachine optimalisatie door Internetbureau Lean Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie

Haal meer doelgerichte bezoekers naar uw website met kostenefficiënte zoekmachine optimalisatie (SEO).

E-mail marketing door Internetbureau Lean Amsterdam

E-mail marketing

Zorg voor een directe binding met uw doelgroep en een grotere omzet door efficiënte e-mail marketing in te zetten.

Affiliate marketing door Internetbureau Lean Amsterdam

Affiliate marketing

Bereik relevante doelgroepen op populaire websites die gerelateerd zijn aan uw product met affiliate marketing.

Webshop optimalisatie door Internetbureau Lean Amsterdam

Webshop optimalisatie

Met de webshop optimalisatie tools van Internetbureau Lean groeit u mee met uw doelgroep en productmarkt.