Verbreed uw doelmarkt met een meertalige webshop

Met een meertalige webshop van Internetbureau Lean bereikt u een grotere doelgroep en genereert u meer omzet.

Heeft u een goedlopende webshop en heeft u plannen om uit te breiden naar andere landen? Laat u niet afschrikken door de grote verschillen in doelgroep, doelmarkt en wetgeving. Internetbureau Lean begeleidt en adviseert u in het proces en de ontwikkeling van een meertalige webshop en de weg naar succes.


Verschillende doelgroepen, andere aanpak

Geen doelgroep is het zelfde. Een consument in Nederland heeft bijvoorbeeld een ander verwachtingspatroon dan iemand uit Engeland of Frankrijk. En wat dacht u van verschillende betalingsmethoden per land? Internetbureau Lean Amsterdam speelt hier op in door de inzet van flexibele webshop- en betalingsoplossingen en ervaring en kennis op het gebied van multi language webshops.


Meertalige webshop content

Uiteraard moet uw multi language webshop content in verschillende talen bevatten. Wij helpen u daar graag mee verder. Internetbureau Lean beschikt over een netwerk van professionele vertalers die naast goede taalbeheersing ook verstand hebben van sales en marketing. Zo bent u verzekerd van doeltreffende webshop content.


Ook uw doelmarkt vergroten?

Neem contact op met Internetbureau Lean om de mogelijkheden voor uw product of dienst vrijblijvend te bespreken. Maak uw voorkeurskeuze hier onder.