Content is king, ook in uw webshop

Zorg voor een hogere omzet met duidelijke en sterke webshop content. Internetbureau Lean helpt u bij de creatie van doeltreffend tekst-, beeld- en videomateriaal.

De verkoper in een fysieke winkel moet beschikken over een aantal sterke eigenschappen: vertrouwen uitstralen, informatie verstrekken en bovenal sales genereren. In uw webshop worden al deze rollen overgenomen door de webshop content. Sterke doeltreffende webshop content is van cruciaal belang voor uw webwinkel.


Zoekmachine geoptimaliseerde tekst en productomschrijving

Voordat uw potentiële klant overgaat tot aankoop, moet hij vertrouwen krijgen in uw onderneming en met uw product. Door transparantie in uw organisatie te bieden, weet de bezoeker waar hij aan toe is. Hoe snel wordt er geleverd? Hoe zit het met garantie? Het zelfde geldt voor de producten. Hoe zwaar is het product? Wat zijn de afmetingen? In welke kleur wordt het geleverd? Internetbureau Lean Amsterdam beschikt over de kunst om op alle vragen een antwoord te bieden, zonder het overzicht en de gebruiksvriendelijkheid te verliezen.


Verleidelijk en duidelijk beeld- en videomateriaal

Het voordeel van een fysieke winkel is dat de potentiële klant het product van dichtbij kan zien en zelfs vasthouden. Door duidelijk en interactief beeldmateriaal aan uw webshop content toe te voegen, krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van uw product. Een foto waarop kan worden ingezoomd of een 3d-model waar 360 graden omheen gedraaid kan worden. Of wat dacht u van een video met productdemonstratie? Al deze mogelijkheden dragen bij aan sterke webshop content en de beleving van de klant.


User generated webshop content: input van uw klant

Om de geloofwaardigheid van uw product en transparantie van uw organisatie te vergroten, is het implementeren van een klantenbeoordelingssysteem van toegevoegde waarde. Een goede beoordeling van een voorgaande klant is namelijk meer waard dan de sterkste reclameboodschap. Internetbureau Lean Amsterdam adviseert u graag over de mogelijkheden van webshop modules die waarde aan uw webshop content toevoegen.


Scoren met sterke webshop content?

Neem contact op met Internetbureau Lean om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Maak hieronder uw voorkeurskeuze en wij nemen contact met u op.