Heb jij een goed idee maar geen geld om op te starten? Wij zoeken ambitieuse online ondernemers die graag een webshop willen starten!

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je jouw idee en jezelf kort inleidt. Wie weet nodigen we jou uit om je businessplan te pitchen. Je krijgt hoe dan ook antwoord en wie weet nog wat handige tips.

Onze investering kan oplopen tot 50.000 euro en bestaat uit:
-Een top-of-the-line webshop
-Een sterke online partner
-Alle benodigde webmarketing
-Een flexplek in het i-lean kantoor indien nodig

Op zoek naar een een vliegende start voor een onderneming? Neem snel contact op!

Joomla versie 1.7.3 is uitgebracht. Het gaat om een veiligheid release die direct beschikbaar is voor alle Joomla 1.7 eigenaren. Het is van belang dat u direct uw website uitrust met de nieuwe update. U hoeft hiervoor niets te doen als u een onderhoudscontract heeft bij Internetbureau Lean Amsterdam. Is uw onderhoudscontract verlopen of onderhoud u zelf uw website en komt u er niet uit? Stuur dan 7/7 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email met uw vraag!

Joomla versie 1.5.25 is uitgebracht. Het gaat om een veiligheid release die direct beschikbaar is voor alle Joomla 1.5 eigenaren. Het is van belang dat u direct uw website uitrust met de nieuwe update. U hoeft hiervoor niets te doen als u een onderhoudscontract heeft bij Internetbureau Lean Amsterdam. Is uw onderhoudscontract verlopen of onderhoud u zelf uw website en komt u er niet uit? Stuur dan 7/7 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email met uw vraag!

Joomla versie 2.5.0 is uitgebracht. Deze versie is de nieuwe lange termijn versie en zal alle huidige versies gaan vervangen op den duur. Veel nieuwe functies en uitbereidingen en nog gebruiksvriendelijker! De huidige modules zouden prima moeten werken met de nieuwe versie als u de 1.7.3 of 1.7.4 Joomla! versie gebruikt. Updaten van alle Lean websites moet gedaan worden. U hoeft hiervoor niets te doen als u een onderhoudscontract heeft bij Internetbureau Lean Amsterdam. Is uw onderhoudscontract verlopen of onderhoud u zelf uw website en komt u er niet uit? Stuur dan 7/7 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email met uw vraag!

Joomla versie 1.7.4 is uitgebracht. Het gaat om een veiligheid release die direct beschikbaar is voor alle Joomla 1.7 eigenaren. Het is van belang dat u direct uw website uitrust met de nieuwe update. U hoeft hiervoor niets te doen als u een onderhoudscontract heeft bij Internetbureau Lean Amsterdam. Is uw onderhoudscontract verlopen of onderhoud u zelf uw website en komt u er niet uit? Stuur dan 7/7 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email met uw vraag!